Den 2. oktober træder ændringer i kraft for MobilePay privatkunder

24/09/2023 17:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det varer ikke længe, inden det træder i kraft.

Mest læste i dag

Indtil nu har det været kendt, at brugere af MobilePay, både erhvervskunder og private, vil stå over for ændringer i gebyrerne for brugen af betalingsløsningen Myshop.

Disse ændringer træder i kraft den 1. oktober. Men det er ikke kun erhvervskunder, der kan forvente justeringer ved månedens begyndelse - det gælder også for private kunder.

Denne information er blevet rapporteret af Avisen.

Når oktober starter, vil der ske en ændring i beløbsgrænsen for MobilePay-brugere, der er private.

Vipps MobilePay-selskabet, som er ansvarligt for den populære betalingsapp, vil nemlig ændre den øverste beløbsgrænse.

Dette betyder, at fra den 2. oktober vil private MobilePay-brugere have mulighed for at foretage enkeltbetalinger med højere beløb.

Indtil nu har brugere haft mulighed for at overføre op til 15.000 kroner om dagen til butikker samt 60.000 kroner om måneden til faste betalingsaftaler.

Fra den 2. oktober vil der være en samlet beløbsgrænse:

"Ifølge Avisen står der på MobilePays hjemmeside: 'Du kan nu bruge op til 300.000 kroner om måneden til køb i butikker, betaling af regninger og faste betalingsaftaler via MobilePay.'"

Det er dog vigtigt at bemærke, at dit betalingskorts beløbsgrænse stadig vil være gældende, når du handler på webshops.

Grænsen for direkte overførsler til andre private personer forbliver uændret.

Som tidligere nævnt vil erhvervskunder, foreninger og offentlige institutioner opleve et samlet gebyr på 0,99 procent for alle transaktioner. Dette erstatter den tidligere model, hvor kunder skulle betale oprettelsesgebyr, månedsgebyr samt et transaktionsgebyr baseret på antallet af årlige transaktioner.