De færreste gør det: Sådan sparer han penge på bananer i supermarkedet

05/11/2023 14:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Videoen af metoden er set over 800 tusinde gange.

Mest læste i dag

En kvinde har stået over for betydelig kritik og er blevet opfordret til at overveje sit forhold til sin partner. Dette er resultatet af hendes deling af en video, der viser sin kærestes usædvanlige metode til at spare penge, når han køber bananer.

Videoen kan ses nederst i denne artikel.

I videoen demonstrerer kvinden, hvordan hendes partner omhyggeligt skræller hver enkelt banan individuelt, inden han placerer dem i poser, i et forsøg på at spare de penge, han normalt ville betale for skrællen.

Det er uklart, hvor meget denne praksis faktisk sparer ham, eller om det er værd at risikere, at bananerne bliver beskadiget under transporten, før de når hjem til køkkenet.

The Mirror har rapporteret om denne kontroversielle situation.

Videoen, der er blevet set imponerende 815.000 gange, har skabt forargelse blandt mange seere.

Nogle har endda rådet kvinden til at overveje at afslutte forholdet og betegnet hendes partners adfærd som et advarselssignal.

En kommentar i tråden bemærker: "Skralden udgør 31 til 33 procent af den samlede vægt af bananen, så fyren får en rabat på 33 procent."

En anden tilføjede humoristisk: "Vægten af plastikposen og dens omkostninger må give ham søvnløse nætter."

Selvfølgelig findes der langt mindre kontroversielle måder at spare penge på, når man handler ind, hvor jagten på tilbud er almindelig praksis.

Det er ikke klart, om denne praksis er lovlig, derfor er det vigtigt at undersøge sagen nærmere, hvis man overvejer at afprøve denne metode selv.