Dansker slog flytilstand fra, da flyet landede: Så havde han havde vundet 1 million kroner

16/11/2023 14:18

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
"Slap nu af, Danske Spil betaler."

Mest læste i dag

En mand fra Midtjylland og hans kæreste blev for nylig glædeligt overrasket, da de vendte hjem efter en vidunderlig ferie langt væk.

Dette rapporterer Danske Spil i en pressemeddelelse.

"Mens vi rullede ned ad landingsbanen, deaktiverede jeg flytilstand på min telefon, og så begyndte der at tikke beskeder ind på skærmen. Dog var det ikke standardbeskeder som 'velkommen hjem, vi har husket at vande planterne.' Nej, i stedet lyste skærmen op med ordene: 'Tillykke! Du har vundet en million!'" deler manden, der på grund af jetlaget ikke helt forstod beskeden ved første øjekast, selvom han har spillet Lotto i mange år uden at vinde stort.

Det er interessant at bemærke, at hans sædvanlige helds tal ikke var afgørende for hans milliongevinst. Hans kupon blev simpelthen udtrukket i den ekstra trækning kendt som Millionærchancen.

”Det er virkelig heldigt. Faktisk ekstraordinært heldigt!” udtaler han med et varmt smil.

Er begyndt at bruge millionen

Millionen er allerede i brug, da han og kæresten har taget de første skridt til at nyde pengene.

"Min kæreste siger, at det er mig, der har vundet. Men hvad er pointen ved at vinde, hvis man ikke kan dele det? Nej, jeg synes, at VI har vundet, og det er virkelig specielt," fortæller manden, der ikke er i tvivl om, hvordan man bedst forkæler sig selv efter en fantastisk ferie - med endnu en ferie.

Som en af de første ting har manden brugt en del af gevinsten på en luksuriøs storbyferie for ham og kæresten.

”Vi tager bare en forlænget weekend. Det er livskvalitet for os. Selvom sådan en tur selvfølgelig også koster lidt, så slap af: Danske Spil betaler,” siger han med et smil.