Dansk mand vandt en million kroner i Lotto: Dette var det første han investerede i

24/08/2023 22:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Da han vandt de mange penge, var han ikke i tvivl om, hvad han ville købe.

Mest læste i dag

En mand fra København har åbnet op for en verden af nye potentialer, efter at han triumferede i Lotto. Ikke desto mindre påvirker det ikke fundamentalt hans daglige rutine, som Danske Spil rapporterer i en pressemeddelelse.

Når man pludselig står med så mange midler, kan det være en udfordring at navigere i, hvordan man skal forme sit fremtidige liv.

Københavneren vælger at fastholde sin nuværende beskæftigelse, men nu med friheden til at afvise de arbejdsskift, der ikke tiltaler ham.

"Jeg indser, at jeg tidligere var i en ganske komfortabel position, før jeg vandt. Nu har tilværelsen bare fået en ekstra dimension," lyder det begejstret fra ham.

Og en ekstra dimension er netop, hvad han har fået.

Han betragter det som en kilde til større selvbestemmelse. Han var også uden tvivl om, hvad hans første køb skulle være, så snart han trak det store Lotto-gevinstkort via sit PLUS-abonnement.

Og det var intet mindre end en længere ferie til Asien.

"At vinde så mange penge er en virkelig overvældende oplevelse. Det er en følelse af surrealistisk lykke," deler manden, inden han justerer sine egne ord:

"Det er ikke penge i sig selv, der skaber lykke, men snarere friheden de repræsenterer. De muliggør valg."

"Min milliongevinst har åbnet op for en overflod af potentialer. Jeg har adgang til døre, jeg nu frit kan betræde. Førhen skulle jeg overveje omhyggeligt, om jeg havde råd til at investere 20.000 i dette eller hint, men nu kan jeg bare gøre det uden at tænke to gange. Og sådan vil det fortsætte i mange år fremover med min gevinst," påpeger han.

"Jeg overvejede for eksempel en impulsiv weekendtur, hvor jeg kunne prøve kræfter med en Formel 1-racer. Før ville jeg måske betragte det som en opsparing. En weekend med Formel 1 koster næsten det samme som en tur til Thailand. Dog behøver jeg ikke nu bekymre mig om at vælge mellem en Formel 1-weekend, en måned i Thailand eller en ekstra skiferie," tilføjer han. "Nu er der ressourcer til alle tre."

Ikke desto mindre regner den heldige vinder ikke med at afsætte hele sin gevinst for at forfølge alle disse muligheder. Mens han rejser rundt i Asien, er han kommet til den erkendelse, at han på trods af de betragtelige midler ikke agter at revolutionere sin dagligdag, da han i virkeligheden er yderst tilfreds med sit nuværende liv.