Dansk kvinde vinder million i Lotto: Bruger pengene på noget, de færreste råber højt om

30/08/2023 18:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
De fleste drømmer om en rejse, et ur eller noget helt andet, men denne kvinde vil bruge pengene på noget, de færreste nævner.

Mest læste i dag

"Hvordan ville jeg investere Lotto-gevinsten, hvis jeg var den heldige vinder?"

Denne tanke beskæftiger utvivlsomt mange danskere, når de afleverer deres Lotto-kuponer i kiosken eller spiller via deres mobiltelefon.

En moden kvinde fra Gentofte Kommune har valgt en noget usædvanlig tilgang til den betydelige gevinst, og det er bestemt ikke en historie, man hører hver dag.

Dette fremgår af en meddelelse fra Danske Spil.

"Jeg har altid sagt til mig selv: Hvis jeg nogensinde vinder, vil jeg sørge for, at de mennesker, jeg kender, får dette og hint..." deler kvinden, som for nylig fik mulighed for at omsætte sine tanker til handling, da hun vandt en million kroner via Lottos Millionærgaranti.

"To måneder er gået, og jeg har endnu ikke fundet noget, der får mig til at sige 'Wow, det må jeg bare eje!'. Så pengene står stadig urørte, jeg har ikke gjort brug af dem som sådan. Dog har jeg hjulpet nogle af mine venner," fortæller hun.

"Jeg havde en veninde, der gerne ville give sin søn en gave. Så valgte jeg at betale," udtaler hun på en måde, der tydeligt viser, at tanken om ikke at hjælpe sin veninde slet ikke strejfede hende.

"Det er ikke sjovt at vinde en million, hvis man ikke kan dele lidt med andre. Når præsten får regn, drypper det også lidt ned på degnen, ikke sandt? Det kan være 2.000-3.000 kroner her og der, og selvom det ikke er meget for mig, betyder det meget for mine venner," siger hun.

"Det giver en fantastisk følelse at kunne hjælpe. Disse er mennesker, jeg har kendt i lang tid, og det føles godt, at jeg kan give dem en hånd. Der var også en, der foreslog, at hun ville sende mig kvitteringen, så jeg kunne se, hvad hun havde brugt pengene på, men det betyder ikke så meget. Jeg stoler på mine venner," siger hun.

På denne måde drager hun regelmæssig glæde af sine million kroner – selvom de fleste penge stadig befinder sig på bankkontoen. Hun ved faktisk stadig ikke præcist, hvad hun selv ønsker. Måske fordi hun aldrig har stillet sig selv spørgsmålet om, hvad hun personligt ville ønske sig, hvis hun vandt den store Lotto-gevinst.