Brudgom delte konvolutter ud til bryllupsgæsterne: De fik et chok, da de så billederne af bruden

04/05/2024 12:59

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En brudgom delte i forbindelse med sin tale konvolutter ud til gæsterne. Inde i disse konvolutter lå en række særlige billeder af bruden.

Mest læste i dag

De fleste har været med til en bryllupsfest, hvor brudgommen er endt med at stjæle opmærksomheden med sin tale.

Ofte er det en tale, som mange gæster ser frem til, da den er fyldt med ros, kærlighed og sommetider også tårer.

Selvom det ofte er, hvad man kan forvente af en tale fra en brudgom, er det ikke altid, hvad man får.

Det er i hvert fald ikke tilfældet i denne historie, hvor brudgommen formåede at holde en meget kort tale. Derimod delte han en række billeder ud til sine gæster, som han i stedet lod tale for sig.

I stedet for at fortælle alle sine gæster om, hvor højt han elskede sin hustru, endte det med at forholde sig helt anderledes. Det var dog ikke helt uden grund, at det var endt med at forholde sig på denne måde.

Kort forinden bryllupsfesten skulle afholdes, havde gommen nemlig fundet ud af, at hans kommende kone havde været ham utro. Ikke nok med det, så havde hun været ham utro med hans forlover.

Det store bryllupsdrama er ifølge News.com.au blevet afsløret i den kendte podcast 'Unfiltered Pride'.

Den populære podcast drives af de to værter Georgina og Beth, der naturligvis var i chok, da de hørte historien.

"Gommen rejste sig og udbrød: 'Før jeg kommer for godt i gang, bliver der lige sendt lidt konvolutter rundt. Så hvis I lige alle vil være at søde åbne dem'," lød det fra ham.

Mange af gæsterne havde måske forventet, at der ville være kærlighedserklæringer til hans brud i konvolutterne. Det viste sig dog hurtigt, at det bestemt ikke var tilfældet.

Derimod indeholdt alle konvolutter en række billeder. Billederne var tilmed af en ganske pikant karakter, da de viste bruden have en 'hyggestund' med den mand, der var forlover for gommen.

"Jep. Dette er billeder af bruden, der knalder min forlover, så jeg skrider nu," lød det rasende fra gommen.

Dette gjorde han alvor af, for kort efter forlod han festen. Dertil valgte han også at efterlade både gæster og hele regningen hos bruden.