Boligejer raser: 'Min nabo har bygget kæmpehegn og videoovervåger mig!'

19/06/2023 07:14

|

Redaktionen

Foto: Reddit @u/Magicisntreallyreal
En boligejer er chokeret over, at hans vanvittige nabo har installeret et 3 meter højt hegn og opsat videoovervågning.

Mest læste i dag

En boligejer er forbløffet over, at hans vanvittige nabo har installeret et 3 meter højt hegn og opsat videoovervågning.

Haft problemer, siden indflytning

”De byggede oprindeligt deres hegn 2 meter ind i min ejendom i begyndelsen af 2020. Det var mig, der skulle betale for en undersøgelse af, om de havde begået en fejl. Så jeg besluttede mig sidste november for at bygge et hegn og være færdig med dem en gang for alle.”

Og han fortsætter: “spol en måned frem og mine naboer hæver højden af deres hegn. Politiet vil ikke gøre noget, og jeg har ikke råd til en civil retssag.”

Massivt kommentarspor

Siden han stillede spørgsmålet, er der strømmet kommentarer ind. Hele 11.000 af slagsen. Og mange af dem kom med kreative forslag til, hvordan de kan få smålig hævn over deres naboer.

En person foreslog: "Jeg ville sætte en stor terrasseparaply derude. Sådan en offset slags. Sæt det lige foran hans kamera. Hvis han flytter kameraet, så flyt din paraply. Held og lykke."

En anden jokede: "Sæt en vejrmølle på dit hegn – lige foran kameraet... hold den tings udsyn blokeret, og bevægelsesdetektoren advarer hele tiden..."

En tredje kom med et overraskende forslag: ”Næh. Få en IR-sender og ret den mod kameraet. Det vil fuldstændig blænde det og gøre det helt ubrugeligt. Monter det på dit hegn, rettet direkte mod det kamera, og lys det for fanden.”