Bilejere skal huske dette: Kan blive dyrt

21/03/2023 20:18

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Foråret lader indtil videre vente på sig, men måske hjælper det, når vi på søndag den 26. marts kl. 2:00 skifter til sommertid. Mens vi håber på varmere vejr og blå himmel, skal vi huske at få p-skiven med over på sommertid.

Det er måske endnu ikke helt tid til at sætte havemøblerne frem, men urene stiller vi i hvert fald frem. Og hvis vi vil være helt sikre på et herligt forår, så skal vi også huske uret i bilen.

Det skriver Q-Park Operations Denmark i en pressemeddelelse.

Bilen skal også køre på sommertid
Uret i bilen er tit det sidste, vi får ændret på. Men hvis bilens ur viser en time forkert, er det alt for nemt at komme til at sætte p-skiven forkert. Det samme gælder den digitale p-skive, der – modsat manges opfattelse – ikke nødvendigvis indstiller tiden automatisk.

En p-afgift hjælper sjældent på forårsstemningen.

Derfor minder Q-Park igen i år alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive allerede på søndag for at undgå de kedelige p-afgifter.

- Vi skal mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen og fortsætter:

- Det gør vi ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter har ikke andet at forholde sig til end det, som p-skiven viser.

Q-Park har naturligvis præcis samme antal medarbejdere på arbejde på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.