'Badehotellet'-stjernen tager sin sidste afsked: "Der blev fældet tårer"

01/12/2023 07:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Det var ikke uden tårer, da 'Badehotellet'-stjernen gjorde det for sidste gang nogensinde.

Mest læste i dag

For 10 år siden gjorde TV 2-serien 'Badehotellet' sin debut på skærmen og er siden blevet en enorm succes.

Efter en betydelig pause siden sæson ni i 2022 er det nu tid til den tiende og sidste sæson af dette elskede TV 2-program, der for alvor griber seerne.

Amalie Dollerup, kendt for sin rolle som Amanda i 'Badehotellet', reflekterede på Instagram over de 10 år med optagelser og delte sin dybe taknemmelighed og glæde over at have været en del af serien.

Den 37-årige skuespiller udtrykte, "Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og taknemmelig jeg har været for at arbejde med vores serie i ti år." Hun afslørede også, at der flød tårer, da hun indspillede sin sidste scene.

I 'Badehotellet' portrætterer Amalie Dollerup rollen som Amanda, en del af Madsen-familien, hvor også grosserer Madsen og hustruen Therese, spillet af Lars Ranthe og Anne Louise Hassing, indgår.

Ud over sin rolle i "Badehotellet" har Amalie Dollerup også medvirket i dramaserien 'Dopamin', hvor hun spillede sygeplejersken Maiken. Hun delte med Ritzau, "Jeg har nok været sat lidt i bås, fordi jeg har spillet Amanda i så mange år. Derfor har det også været dejligt at få lov til at vise nogle flere facetter af mit skuespil."

Med den tiende sæsons afslutning siger Amalie Dollerup og resten af ​​'Badehotellet'-holdet farvel. Forventningen er, at den sidste sæson af "Badehotellet" vil blive vist på TV 2 og TV 2 Play i 2024.