Apple meddeler: Nu stiger prisen

10/11/2023 08:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu bliver det dyrere.

Mest læste i dag

Prisstigninger har været en velkendt oplevelse for danskerne i det seneste år, og nu annoncerer Apple, at de også hæver priserne. Den store IT-virksomhed har meddelt, at prisen for deres populære streamingtjeneste, Apple TV+, vil stige.

Indtil nu har tjenesten kostet 59 kroner om måneden, men den nye pris vil være 79 kroner. For at finde Apples seneste prisjustering, behøver vi kun at gå et år tilbage i tiden, hvor prisen steg fra 39 kroner til 59 kroner.

Dette er ifølge en artikel fra Recordere. Det er dog stadig uklart, om de nuværende abonnenter vil blive påvirket af denne stigning, da det indtil videre ser ud til, at det kun vil påvirke nye kunder. Det er også usikkert, hvordan denne ændring i prisen vil påvirke tjenestens popularitet og abonnentbase i Danmark.

I det stigende og konkurrenceprægede streaminglandskab er prissætning blevet afgørende for konkurrence, og Apple har derfor valgt at følge markedstendenserne. Apple har også hævet priserne på deres Apple One-abonnementer for familier, som nu stiger med 20 kroner om måneden, fra 219 kroner til 239 kroner. Dette træk afspejler den tidligere nævnte tendens i streamingindustrien, hvor priserne er på vej opad.

Det er tydeligt, at den danske streamingverden fortsat udvikler sig, og forbrugerne vil nøje overveje, hvilke tjenester de vil abonnere på i fremtiden.