Ældre kvinde vandt 8 mio. i Lotto: Hvad halvdelen af pengene skal bruges på, vil give dig et smil på læberne

30/03/2024 15:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske spil
Den ældre randrusianer ved udmærket godt, hvad de 4 millioner skal gå til.

Mest læste i dag

Penge i sig selv er kun værdifulde, når de bliver anvendt eller doneret, mener en ældre dame fra Randers, der for nylig vandt syv millioner i Lotto, hvilket gav hende en gevinst på otte millioner kroner.

Denne oplysende nyhed blev offentliggjort i en meddelelse fra Danske Spil A/S.

At dele gevinsten viser sig ikke at være et issue for hende, da hun delte lottokuponen med sin søn, og dermed går halvdelen af de otte millioner til ham.

"Det mest fantastiske er muligheden for at dele med min søn, der er bosat i København," udtrykker den begejstrede mor, som ikke tøver med at bruge af sin egen andel af millionerne.

Hun har især planer om at modernisere sit køkken, hvilket starter en flodbølge af fremtidige indkøb:

"Køkkenet er i teak fra '71. Jeg har fået det malet, men nu står den på nyt komfur, emhætte og køleskab. Desuden er der tre vinduer, der trænger til at blive skiftet. Et nyt toilet og badeværelse er også på listen. Trinene ved min dør skal fornyes for bedre adgang til affaldscontainerne. Derudover ønsker jeg en automatisk garageport og nye sternbrædder – de sidste har jeg malet, men de skal også installeres korrekt. Og så skal indkørslen have fliser i stedet for småsten, hvilket nok løber op i yderligere 50.000," forklarer hun energisk.

Selvom hun er villig til at investere i disse forbedringer, er der visse ting, hun ikke finder værd at bruge penge på, med en lige så detaljeret begrundelse:

"Havde jeg vundet for tyve år siden, kunne jeg måske have overvejet et sommerhus, men det frister ikke længere. Det samme gælder en bil – jeg foretrækker at tage en taxa. Og en iPad? Nej tak, man bliver for afhængig. Jeg er heller ikke typen, der drømmer om pels eller dyre diamanter. Fik jeg en diamant, ville jeg sælge den. Vi er alle forskellige, og jeg har ikke brug for luksus. Det er kun ting. Jeg er praktisk anlagt og tilfreds. Penge er bare penge," siger hun og fortsætter med et smil:

"Det er rigtigt mange penge, og de giver mig friheden til at gøre, hvad jeg ønsker, så længe jeg er ved god helbred – og det er jeg. Jeg er kvik som en ørn," afslutter hun.