Ældre kvinde fra hovedstaden vandt 1 million kroner i Lotto: Nu skal bucket listen krydses af

16/09/2023 18:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Hun er ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges på.

Mest læste i dag

En moden kvinde, som befinder sig i en fase af livet, hvor hun trives bedst, har pludselig fået travlt. Årsagen er, at hun har vundet 1.000.000 kroner i Lotto. Efter hendes sejr har hun fyldt sin kalender med alle de ting, hun altid har drømt om at opleve.

Det gik ikke lang tid, fra en ældre kvinde fra Region Hovedstaden blev den heldige vinder af en million i Lotto, til hun begyndte at bruge pengene. Dette blev annonceret af Danske Spil i en officiel meddelelse.

Det bemærkes, at kvinden var bemærkelsesværdigt godt forberedt på denne situation.

"Helt sikkert! Jeg havde allerede oprettet lister over, hvad jeg ville foretage mig, hvis jeg nogensinde vandt i Lotto, så jeg havde faktisk allerede en 'livsønskeliste'," siger kvinden. Hun fortsætter med at opregne en række oplevelser, hun ønsker at gennemgå, en lang liste af destinationer, hun drømmer om at besøge, og en række ting, hun ønsker at købe.

Udtrykket 'livsønskeliste' stammer fra engelsk og refererer groft sagt til en liste over de ting, man ønsker at opnå i livet. Selvom kvinden ikke har haft pengene i lang tid, har hun allerede kunnet sætte kryds ud for flere af punkterne på hendes liste.

Hun har købt nogle af de ting, hun længe har ønsket sig, og har brugt en betydelig del af gevinsten på billetter til eksotiske rejsemål:

"Ja, min liste er nærmest tømt. Den indeholder nu ikke kun, hvor vi ønsker at rejse hen, men også hvornår vi planlægger at tage afsted," forklarer hun.

Udover de fjerne rejsemål og indkøb, har hun også besluttet at dele nogle af pengene med hendes voksne børn, selvom de oprindeligt afslog tilbuddet.

"Selvom de insisterede på, at de ikke ønskede noget, og at vi skulle bruge pengene på os selv, har jeg alligevel forkælet dem en smule," deler hun med et smil.

Kvinden forventer at have omkring halvdelen af gevinsten tilbage, men nu tager hun sig tid til at overveje, hvilke punkter på hendes liste der skal afkrydses næste gang.

"Jeg tænker nøje over det, men jeg er god til at føre mine planer ud i livet, og pengene vil uden tvivl blive brugt. Jeg har lært at værdsætte hverdagen og livet generelt. En stor gevinst som denne gør det muligt at realisere ens drømme. Jeg behøver ikke vente, til jeg bliver 78 år. Nu kan jeg gøre det nu," udtaler kvinden.

På hendes liste er der dog stadig nogle drømme, som hun ikke har midler til at realisere nu, så hun fortsætter med at spille Lotto.

"Ja, ja, jeg er en født optimist. Jeg ser altid glasset som halvt fuldt, og jeg er sikker på, at alt vil gå godt, og at jeg sikkert vinder igen," griner hun.