11-årig skulle betale med kort i Meny - så tog sagen en meget uventet vending

10/11/2023 13:48

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Da den 11-årige kom hjem til sin familie, troede de ikke deres egne ører, da de hørte, hvad der var sket i Meny.

Mest læste i dag

På en torsdag aften opstod en kritisk situation for Marlene Vesterbys 11-årige datter, da Dankortet blev blokeret under en shoppingtur til Meny i Sdr. Omme. Heldigvis trådte en venlig fremmed kvinde til for at hjælpe.

Datteren var blevet sendt af sted af sin mand med Dankortet, men en fejlagtig indtastning af pinkoden førte til kortblokeringen.

Dette blev rapporteret af Jydske Vestkysten.

Da situationen syntes håbløs, kom en velgørende fremmed kvinde til undsætning.

"Min mand sendte hende ned med sit Dankort for at shoppe, men hun tastet koden forkert tre gange på grund af en fejl i koden, som han gav hende. Dette førte til kortblokeringen. Men så var der en venlig dame, der hjalp hende," forklarede Marlene Vesterby.

Den ukendte kvinde betalte de omtrent 150 kroner, som den unge pige skyldte, men nu søger Marlene Vesterby efter hende for at refundere pengene.

"Beløbet var ikke stort, men hun fortjener at få pengene tilbage. Det var fantastisk af hende at hjælpe, så Thea kunne tage varerne med hjem," udtalte Marlene Vesterby, der kun har en sparsom beskrivelse af kvinden, der hjalp hendes datter.

Marlene Vesterbys datter kunne kun beskrive den hjælpende fremmede som 'en dame med en dreng, der sad i en indkøbsvogn'. Dette fik Marlene til at tænke, at det måske var en lokal person.

Marlene har besluttet at besøge supermarkedet for at spørge om kvindens identitet og eventuelt se overvågningsvideoen for at identificere hende.

Den taknemmelige mor har også delt en opdatering på Facebook om denne hjertevarmende situation.