Ny forskning afslører: Så mange tager en 'tur i kanen', når de arbejder hjemmefra

04/10/2023 13:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Når man arbejder hjemmefra, har man andre muligheder, end når man befinder sig på kontoret. Og det er der tilsyneladende mange, der udnytter.

Mest læste i dag

I de seneste år er det blevet stadig mere almindeligt at arbejde hjemmefra. Adskillige virksomheder giver deres ansatte tilladelse til at gøre det, og mange vælger at drage fordel af denne mulighed.

Dette skyldes selvfølgelig, at der er utallige fordele forbundet med at arbejde hjemmefra. For eksempel kan man nyde en større grad af fleksibilitet til at tilrettelægge sin arbejdsdag efter eget ønske. Dette har hjulpet mange med at opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

For en betydelig del af dem, der arbejder hjemmefra regelmæssigt, har det tilsyneladende også haft en positiv indvirkning på deres intime liv. Flere benytter det faktum, at de arbejder hjemmefra, som en lejlighed til at tilbringe tid med deres partner i soveværelset.

Ifølge en nylig undersøgelse udført af TonerGiant, er arbejdsdagen ikke kun dedikeret til arbejde for folk, der arbejder hjemmefra. Tværtimod integrerer de også andre aktiviteter.

Undersøgelsen inkluderede mere end 2.000 personer, der arbejder hjemmefra, og spurgte dem, om de bruger deres tid på andet end arbejde, når de er hjemme. Adskillige af deltagerne indrømmede, at de ikke undlader at bruge arbejdstiden til andre formål end deres professionelle opgaver.

For eksempel afslører undersøgelsen ifølge Daily Star, at mange bruger arbejdstiden til at ordne havearbejde. Desuden er der faktisk også en betragtelig gruppe af såkaldte 'hybridarbejdere', der finder tid til at slappe af i sengen under arbejdstiden.

Intet mindre end hver tiende indrømmer, at de har haft intime øjeblikke med en partner, mens de har arbejdet hjemmefra i de seneste år.

Undersøgelsen påpeger desuden, at det især er personer i aldersgruppen 25 til 34 år, der har en tendens til at bruge arbejdstiden til at hygge sig i sengen.

Stuart Deavall fra TonerGiant udtalte: "Nu hvor hjemmearbejde er en etableret del af arbejdskulturen, er mange blevet komfortable med det hybride arbejdsliv. Selvfølgelig varierer ens adfærd fra hjem til kontor, men vi ønskede at finde ud af mere om de mest almindelige afsløringer af aktiviteter, der finder sted på begge steder."

"Ifølge dataene viser det sig, at en ud af ti hybridarbejdere har haft intime øjeblikke i arbejdstiden, mens de arbejdede hjemmefra."