Lær den militære teknik, der garanterer at få dig til at falde i søvn på under 2 minutter - og hvor som helst

12/04/2024 12:12

|

Nicolai Busekist

Vil du gerne kunne falde i søvn på kun to minutter? Her lærer du et trick, der kan sørge for netop dette.

Mest læste i dag

Bruger du meget tid på at forsøge at falde i søvn? At bruge timer på at prøve at sove kan være meget frustrerende. Du er dog ikke alene om dette, men nu har en ekspert delt en særlig teknik, der sikrer, at du falder i søvn på kun to minutter.

Justin Agustin, ekspert i fitness, gik viralt på TikTok efter at have delt det særlige trick.

"Denne teknik blev udviklet i militæret, så soldaterne kunne falde i søvn når som helst og hvor som helst - selv på slagmarken, når miljøet er ekstremt ubehageligt, og der er meget støj. Søvn er afgørende for en soldat," forklarede han.

"Ifølge min forskning blev dette primært udviklet for kampflypiloter, der har brug for 100% af deres reflekser og koncentration, som vi alle ved aftager med mangel på søvn."

Når man skal falde i søvn på en slagmark, ville det være en joke at sige "sov sødt". Men hvis disse soldater kan falde i søvn på 2 minutter, så kan du også gøre det i din seng.

Til en start, skal du trække vejret dybt ind og begynde at slappe af i enhver del af din krop - fra hovedet til fødderne.

"Begynd med at slappe af i musklerne i din pande," sagde Justin.

"Slap af i øjnene, kinderne, kæben og fokuser på din vejrtrækning. Nu ned til nakken og skuldrene. Sørg for, at dine skuldre ikke er spændte. Sænk dem så meget som muligt og hold armene løse ved siderne, inklusive hænder og fingre."

Mens du gør dette, anbefalede han, at du skal forestille dig en følelse af varme, der strækker sig fra hovedet til fingerspidserne, inden den går fra hjertet ned til tæerne.

"Træk nu vejret dybt ind og ånd langsomt ud, slap af i brystet, maven, ned til lårene, knæene, benene og fødderne."

Under teknikken er det vigtigt at forsøge at rydde sindet for enhver tanke. Til dette anbefalede Justin at tænke på to situationer:

"En: Du ligger i en kano på en rolig sø med intet andet end en klar blå himmel over dig. To: Du ligger i en sort hængekøje i et mørkt rum," sagde han.

Hvis du på noget tidspunkt føler, at du bliver distraheret, så gentag de følgende ordene for dig selv: "Tænk ikke, tænk ikke, tænk ikke" i dit sind i 10 sekunder.

"Tilsyneladende er 96% af folk, der mestrer denne teknik, i stand til at falde i søvn inden for to minutter efter at have lukket øjnene," sagde han.

Teknikken stammer sandsynligvis fra en bog kaldet Relax and Win: Championship Performance, der blev udgivet i 1981. Derefter blev den dækket i en artikel på Medium, som blev bredt delt flere år efter.