Der er ikke meget, der slår følelsen af at ordne ting selv. Skabe, der skal samles, hylder, der skal hænges op, og møbler, der knirker og skal spændes efter.
Og midt i alt det praktiske har vi skruetrækkeren, som er det trofaste stykke værktøj, der sjældent får al den kredit, det faktisk fortjener.
For selv den mest garvede gør-det-selv-type kan gå glip af en lille, men ret genial detalje - nemlig hullet i håndtaget.
Mere end blot en krog at hænge værktøjet på
De fleste har nok tænkt, at hullet i enden af skruetrækkeren kun er der, så man nemt kan hænge den på en krog i værktøjsrummet.
Og ja, det kan den også bruges til. Nogle sætter endda en snor igennem, så den ikke forsvinder i rodekassen.
Men den lille åbning har faktisk en skjult superkraft, der kan gøre dit liv markant lettere, når skruerne driller.
Det skriver mediet chip.de.
Hullet kan nemlig bruges til at skabe ekstra kraft.
Når du står med en skrue, der bare nægter at makke ret - uanset hvor mange bandeord og muskelkræfter du kaster efter den - så er tricket at stikke en anden skruetrækker eller et andet langt, smalt værktøj gennem hullet og bruge det som et forlængerhåndtag.
Pludselig har du langt mere moment, og de mest stædige skruer giver efter som en våd karklud.
Husk finesse frem for rå kraft
Men pas nu på, siger de kloge hoveder.
For med stor kraft følger også stort ansvar, så hvis du overdriver styrken, risikerer du, at skruehovedet knækker eller bliver deformt.
Rustne skruer er her særligt følsomme, hvorfor det kan være en god idé at give dem en sjat gennemtrængende olie og lade det virke lidt, før du går i gang.
Og hvis du er ved at skrue noget i, og der kun mangler et par millimeter, så hold igen med håndkraften.
For knækker skruen, kan du pludselig stå med et endnu større problem. I de tilfælde kan det betale sig at skrue ud igen og bore et lille forhul først.
Så næste gang du står og bakser med en skrue, der nægter at samarbejde, så husk hullet. Det er ikke bare pynt - det er nemlig håndværkets lille hemmelige våben.