Ekspert med afsløring: Sådan sparer du op mod 3.900 kr. om året på dine streamingtjenester

25/05/2024 08:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: MAXSHOT.PL / Shutterstock.com
De fleste danskere bruger rigtig mange penge på streamingtjenester, men med et simpelt trick, er det muligt at spare store summer.

Mest læste i dag

Er du træt af at bruge for mange penge på streamingtjenester? Vil du gerne finde en løsning, så de mange tjenester ikke belaster dit budget for meget?

Hvis ja, er der en oplagt løsning. Du kan gennemgå dine tjenester, finde dem, du bruger mindst, og opsige dem. Men mange ønsker stadig adgang til alle tjenester.

Hvis du vil beholde alle tjenester, må du betale. Selvom der ikke er nogen smutveje til gratis adgang til streamingtjenester som Netflix, Disney+ og HBO Max, er der stadig måder at spare penge på.

Ifølge Claus Bülow Christensen, digital analytiker og arrangør af Copenhagen Future TV Conference, er der en simpel metode til dette. I podcasten 'Spar Kassen' fortæller han til B.T., hvordan man kan spare penge som forbruger.

"Der er virkelig meget at hente her. Man skal virkelig holde øje som forbruger," siger han i podcasten.

Han gennemgår fem forskellige måder, man som dansk forbruger kan spare penge på streamingtjenester.

Et af eksemplerne er at købe et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet. Flere udbydere i Danmark tilbyder dette, og det kan være en stor besparelse.

"Her har vi en pakke med otte streamingtjenester, og hvis du regner på det, sparer du 327 kroner om måneden," forklarer han om et specifikt mobilabonnement nævnt i podcasten.

Det giver en årlig besparelse på mere end 3.900 kroner, hvilket de fleste vil kunne mærke i deres budget.

Hvis du vil spare penge på dine streamingtjenester, bør du overveje et mobilabonnement, hvor de er inkluderet til en lavere pris.

Hvis dette ikke er muligt, fordi du f.eks. får din telefon og abonnement betalt af din arbejdsgiver, er der andre muligheder. Den bedste løsning er dog at opsige de tjenester, du ikke bruger - og der er sandsynligvis et par stykker, der ikke bliver brugt så ofte.