Batterierne skal genoplades: Fire stjernetegn har brug for mere tid for sig selv

10/04/2024 09:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Føler du dig totalt energiforladt efter begivenheder med mange mennesker og længes efter alenetid? Især fire stjernetegn har brug for tid for sig selv for at finde indre ro.

Mest læste i dag

Mange mennesker elsker virak og trives først rigtigt, når det bliver livligt og hektisk. Andre har derimod brug for regelmæssige pauser, hvor de trækker sig tilbage fra deres medmennesker og nyder tiden helt alene.

Især fire stjernetegn hører til dem, der er mere introverte og godt kan undvære andres selskab.

Skorpionen

Skorpionen er sandelig ikke blandt de mest selvsikre stjernetegn. Ofte føler disse personer, at andre er overlegne. Selvom denne antagelse mest er ren og skær fantasi, trækker Skorpionen sig tilbage i stedet for at give sine medmennesker chancen for at udnytte ham.

Derfor foretrækker dette stjernetegn som regel at være alene, i stedet for at skulle gøre sig gældende i store forsamlinger.

Krebsen

Når man oplever Krebsen sammen med sine kære, skulle man ikke tro, at der er tale om et introvert stjernetegn. Krebsen er en person med stor omsorg, som altid er bekymret for sine familiemedlemmer og bekendtes velbefindende.

Men desværre glemmer dette stjernetegn for ofte at passe på sig selv, fordi alle andre konstant stiller krav til ham. Til sidst viser Krebsen regelmæssigt, at han kan fjerne alle problemer fra verden.

Derfor har netop dette stjernetegn nogle gange brug for tid for sig selv, for at oplade batterierne igen. Derfor trækker Krebsen sig regelmæssigt tilbage til et beskyttet rum.

Jomfruen

Med et travlt miljø kan Jomfruen snarere klare sig lidt. For han ønsker at dedikere sig fuldt ud til sine opgaver, som han normalt udfører med stor akribi.

At arbejde i et åbent kontorlandskab udgør for dette stjernetegn den ultimative straf. Jomfruen har brug for et lokale helt for sig selv, for at kunne få succes med sine projekter med sin egen præcision og fremgangsmåde.

Fisken

Også Fisken ser andre mennesker som irriterende elementer. De lever helst i fantasiens rige, hvor de uforstyrret kan drømme væk. Har dette stjernetegn først åbnet en god bog, fordyber personen sig i den.

Hvis nogen så forsøger at plage Fisken med irriterende hverdagsopgaver som opvask eller oprydning, kan han eller hun blive rigtig tvær og gnaven.

For dette stjernetegn findes der kun et lille tidsvindue, hvor vedkommende er parat til at møde den grå og kedelige hverdag. Derefter forsvinder Fisken hurtigt tilbage til sin drømmeverden.