Voldsomt tyveri i Bilka: Røg direkte i fængsel

26/10/2021 12:22

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Mandag kl. 17.27 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Bilka i Tilst, hvor nogle vagter havde tilbageholdt en noget udfarende butikstyv.

En vagt havde set manden fylde sin rygsæk med LEGO-sæt, hvorefter han var gået mod udgangen uden at betale for noget.

Vagten fik fat i manden tæt på hovedindgangen, og manden standsede frivilligt, hvilket gav vagten mulighed for at ringe efter assistance fra en kollega.

Mens vagten stod med telefonen i hånden, tog manden pludselig en hånd i buskelommen og hev en peberspray op, som han sprayede i hovedet på vagten, hvorefter han stak af.

Vagten forsøgte at følge efter, og han fik også assistance fra en kollega, der var kommet til.

Ude på parkeringspladsen forsøgte manden at åbne døren til en bil, der kom kørende ind på parkeringspladsen, men døren var låst.

Manden fortsatte herefter ud på Anelystvej, hvor han fik standset en bil, som han også forsøgte at komme ind i, men uden held.

Han fortsatte videre til parkeringspladsen ved Bauhaus, hvor han fik held til at komme ind i en bil, hvor der sad en kvinde på førersædet. Kvinden skyndte sig ud af bilen, og flere vagter fik fat i manden, som de fik hevet ud af bilen og tilbageholdt, indtil politiet ankom.

Da politiet ankom til stedet, blev den 29-årige mand anholdt og sigtet for røveri, trusler på livet, overtrædelse af våbenloven og for besiddelse af narkotika.

Det viste sig, at den 29-årige mand var efterlyst til afsoning, så han blev kørt direkte i fængsel.