Tyveri af store maskiner: Politi efterlyser vidner

22/02/2022 12:42

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Store maskiner stjålet i Hadsten - vidner søges

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med efterforskningen af tyveriet af to teleskophjullæssere hos virksomheden Stemas, der sælger entreprenørmaskiner.

Foto: Stemas

Om aftenen den søndag 13. februar, lidt før kl. 23.00, brød ukendte gerningsmænd ind hos virksomheden på Tolsagervej i Langskov tæt på Hadsten. Efter at have skåret låsene til en stor gitterport op skaffede gerningsmændene sig adgang til to teleskophjullæssere af mærket Weidemann 4080T, som de kørte væk i. 

Mandag opdagede virksomheden tyveriet og kontaktede politiet, der sikrede spor og overvågning på stedet. 

Gerningsmændene kørte mod Hadbjerg i maskinerne, og det er politiets formodning, at de efterfølgende er blevet læsset i en lastbil eller lignende. 

Ring 114, hvis du har oplysninger

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set de to teleskophjullæssere køre rundt søndag aften, eller som har bemærket en parkeret lastbil eller autotransporter i området. 

”Det er jo to tonstunge og meget iøjnefaldende maskiner, så vi håber, at nogen har set dem omkring gerningstidspunktet, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe os i den videre efterforskning, ” siger politikommissær Arne Mikkelsen. 

De to teleskophjullæssere er røde og er af samme type, som den afbildede maskine. 

Har du oplysninger til politiet, kan du give dem via tlf. 114.