Tyve stjal julegaver efter trafikuheld

18/12/2020 14:13

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 48-årig kvinde der tirsdag aften kørte galt på Ringvej Syd ved Regstrup på Sjælland, fik stjålet julegaver fra bilen efter uheldet.

Der var tale om et solouheld da kvinden kørte i grøften ved et T-kryds på ringvejen. Kvinden kom heldigvis ikke mere alvorligt til skade, men blev alligevel hentet fra ulykkesstedet og kørt på sygehuset i en ambulance.

Kvinden blev hurtigt hjulpet ud af bilen af flere forbipasserende der var hurtige til at hjælpe til, men bilen måtte altså blive stående i grøften på det tidspunkt.

” Kvinden bliver kørt til tjek på sygehuset, imens bilen bliver efterladt og senere bugseret op af grøften. Og der er der i mellemtiden nogen, der er kommet forbi den åbne bil og er blevet fristet,” Siger fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Det er frækheden i, at man løber med julegaverne

Da den 48-årige kvinde så vendte tilbage til den forulykkede bil, gjorde hun en sur opdagelse.

Et endnu ukendt antal yderst opportunistiske tyve havde nemlig spottet den efterladte bil, for derefter at bryde ind i den og stjæle alle de julegave kvinden forinden ulykken havde købt.

” Det er frækheden i, at man løber med julegaverne, inden bilen er bugseret væk, der overrasker en,” – Siger Martin Bjerregaard.

Ifølge Ekstra Bladet havde julegaverne som minimum en værdi på 1.000 til 1.500 kroner, som kvinden altså nu må ud at købe igen.