Tre personer anholdt: Salg af 15 kilo kokain

17/03/2022 10:18

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Tre anholdt i sag om distribution og salg af narkotika

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har anholdt to mænd og en kvinde i sag om distribution og salg af 15 kg kokain.

De tre personer blev anholdt i går den 16. marts mellem kl. 12.30 og kl. 13.00 på to forskellige adresser på Amager. Den anholdte kvinde er 23 år, mens de 2 mænd er henholdsvis 42 år og 59 år. 

Anholdelserne sker efter en længere efterforskning. Det er politiets opfattelse, at den 23-årige kvinde og den 42-årige mand i en periode fra oktober 2021 til anholdelsestidspunktet har modtaget og opbevaret ikke under 15 kg kokain, der efterfølgende er solgt og distribueret videre i københavnsområdet.

Ved ransagningerne i forbindelse med anholdelserne blev der samlet beslaglagt ca. 920 gram kokain, 3 Rolex-ure og et større kontantbeløb. 

”Vi er tilfredse med gårsdagens anholdelser, der er foretaget efter en god og grundig efterforskning. Med anholdelserne har vi lukket et af distributionsleddene i narkotikamiljøet” siger vicepolitiinspektør Torben Henriksen fra NSK.

Den anholdte 59-årige mand er løsladt efter endt afhøring. Han er fortsat sigtet for en mindre del, men vurderes på nuværende tidspunkt at have en perifer rolle i sagen.

De to øvrige anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag torsdag den 17. marts i Københavns Byret med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.