Traumatisk oplevelse for ung mor: Hætteklædt mand forsøgte at stjæle barn

02/12/2020 10:33

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En ung mor og hendes lille søn blev ofre for at rystende overfald ved højlys dag

Det skulle bare have været en stille og rolig gåtur med barnevognen for den 21-årige mor, Annie Eriksen og hendes lille søn, da de mandag skulle have noget frisk efterårsluft, men det udviklede sig til en rystende oplevelse.

Den unge mor kom gående med barnevognen i Haarby på Fyn ved 14-tiden, da en hætteklædt mand ud af ingenting kom sprintende, og skubbede Annie væk fra barnevognen, for derefter at forsøge at rive den lille dreng ud med sig i farten.

Annie Eriksen har delt den traumatiske oplevelse på Facebook.

” Manden river og flår videre i min søn, imens jeg står og skriger og skubber til manden. Imens prøver han at få ham ud af selen,” – Skriver hun i opslaget.

Den bizarre kidnapning lykkedes ikke

Heldigvis havde sønnen en sele på, der gjorde det svært for den hætteklædte mand at rive den lille dreng fri, og hvad endnu mere heldigt er, fortæller Annie ligeledes, at en bil stoppede op, ikke langt fra der hvor den voldsomme scene udspillede sig.

Det fik gerningsmanden til at opgive sit forsøg og stikke af.

” Han løber op af trappen og bagom bilen, mere så jeg ikke, da jeg havde travlt med at komme væk med min søn, der skriger/græder,”

Opslaget er i skrivende stund delt mere end 7.000 gange, og det er Annies håb, at gerningsmanden på den måde kan blive fanget.

Fyns Politi har bekræftet anmeldelsen men ønsker på nuværende tidspunkt, på trods af det glimrende signalement Annie kunne give, ikke at udgive en offentlig efterlysning, da man har nogle mistanker, som man først vil undersøge.