To anholdt: Mistænkt for drab

25/01/2022 10:54

|

senestdk

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

De to mænd på 18 og 23 år sigtes for drab på en 25-årig mand, som blev fundet livløs på en sti i Hvidovre den 31. oktober 2021 og efterfølgende døde af sine kvæstelser.

Siden har der været en omfattende efterforskning i sagen, og blandt andet har politiet offentliggjort foto af en bil svarende til den, som den afdøde kørte i i timerne op til forbrydelsen. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

”Vi har efterforsket sagen i en længere periode, og på den baggrund er de to mænd her til morgen blevet anholdt. Efterforskningen af sagen er imidlertid ikke tilendebragt, og vi kan ikke udelukke, at der vil ske yderligere anholdelser. Af hensyn til den fortsatte efterforskning, har vi ikke mulighed for at give yderligere oplysninger her og nu. Dog kan vi sige, at vi vurderer at indtil flere personer har en viden om, hvordan denne alvorlige forbrydelse er begået. Og den viden bør man komme til os med,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Den ene af de to mænd blev anholdt i arresten, hvor han i forvejen sidder varetægtsfængslet i en våbensag. Begge mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup i løbet af i dag. Her vil anklagemyndigheden bede om lukkede døre.