Tidligere Bagerdyst-deltager udsat for hærværk: ’Krigssvin’

17/02/2021 11:36

|

Redaktionen

Foto: Privat Foto/B.T.

Mest læste i dag

Den tidligere deltager af DRs ’Den store bagedyst’, Jette Stub, er blevet udsat for hærværk efter at hun offentliggjorde at overskuddet fra hendes cafe, skulle gå til krigsveteraner.

Man skal passe på med, hvad man deler på sociale medier – det ved de fleste nok efterhånden godt.

Men at man ikke kan dele en nyhed om at give sit overskud væk til et godt formål, uden at blive udsat for hærværk, det må siges at undre.

Det var dog desværre præcist det der skete for Jette Stub.

Efter at hun på sociale medier delte den, skulle man tro, glædelige nyhed om, at decembers overskud fra hendes Cafe Kagefryd i Helsingør, ville gå til krigsveteraner.

Tydeligvis, var det ikke alle i området der satte pris på det projekt, da hendes cafe nu to gange er blevet udsat for hærværk, siden december – det skriver B.T.

Første episode skete i december måned, umiddelbart efter at Jette Stub delte meddelelsen om, at månedens overskud ville gå til Dansk Veteransupport. Hun besluttede sig for at tage sagen op, og Helsingør Dagblad skrev en artikel om hærværket.

Efter mange positive tilbagemeldinger, troede Jette Stub, at problemet var overstået, men efter at hun delte nyheden om, at overskuddet fra fastelavnsboller vil gå til samme projekt, var gerningsmændene på spil igen, og cafeens facade blev endnu engang sprayet med skældsord i rød maling, blandt andet ordet ’warpig’ på vinduerne.

Men Jette Stub, der i 2015 deltog i hitprogrammet Den store bagedyst, er ikke sådan at slå ud.

”Jeg har ikke gjort noget galt, og derfor vil jeg heller ikke tie stille,” – Siger hun til B.T og fortsætter:

”Det her er politisk chikane, men jeg synes, de skal komme frem og gå i dialog i stedet. Og så burde det slet ikke gå ud over mig. Hvis de mener, at man sætter ind de forkerte steder, så må de tage den med dem, der sidder inde på højborgen,”

Sagerne om hærværk er nu meldt til Nordsjællands Politi.