Stor aktion: Dansk politi og militær specialenhed til stede

08/12/2020 11:46

|

Lukas Jepsen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Fyns politi og en specialenhed fra militæret er i dag til stede i Odense-bydelen Vollsmose, hvor man søger efter spor i efterforskningen af en skudsag fra november.

Fyns Politi vil dagen igennem få assistance fra militær specialenheden ”Advanced Search Capacity”, i deres arbejde med at afsøge spor i efterforskningen af en skudsag i området Vollsmose den 14. november.

Stor politiindsats

Ifølge Ekstra Bladet er både efterforskere, hundepatruljer og beredskab til stede og i aktion i området i dag, og får altså ligeledes hjælp fra den militære specialenhed, hvis spidskompetence er større områder. Det fortæller kommunikationsmedarbejder ved Fyns Politi, Sunniva Pedersen-Reng.

” I dette tilfælde er der tale om græsarealer. Hvad vi leder efter, kan jeg ikke oplyse på nuværende tidspunkt,” – Siger hun til Ekstra Bladet.

Bydel plaget af konflikter

Bydelen Vollsmose i Odense har i længere tid været plaget af uro og konflikter mellem forskellige grupper, og den 14. november blev der altså affyret skud.

Politiet mener ikke at nogen blev ramt under episoden, men sagen har alligevel høj prioritet hos politiet, noget dagens store aktion også bekræfter.