Sigtet for syvende gang: Nu venter der skønhedsklinik kæmpe bøde

18/02/2021 08:55

|

Redaktionen

Foto: Google Street View

Mest læste i dag

Det har kostet bøder til en samlet værdi af 100.000 kroner at holde åbent, men han fortsætter.

Midt- og Vestsjællands Politi har haft travlt med at holde styr på Cliuniq på Ringstedgade i Roskilde 

De har nemlig været forbi skønhedsklinikken hele seks gange i går, hvor de er blevet sigtet for at have holdt åbent på trods af restriktionerne om at holde lukket, hvilket naturligvis kommer på baggrund af coronasituationen i Danmark.

Det skriver TV 2 Lorry. 

De var dog forbi Clinuiq igen i tirsdags ved 11-tiden, hvor man måtte køre forbi med en patrulje. De havde nemlig igen modtaget en anmeldelse om, at de klinikken holdt åben. 

Det viste sig at være sandt, da politiet mødte en kunde på stedet. 

Cliuniqs 34-årige indehaver samt en 32-årige ansat var til stede, og de endte med at blive sigtet for at holde skønhedsklinikken åben - og det er dermed syvende sigtelse, fremgår det af politiets døgnrapport. 

De står dermed til at modtage endnu en bøde, ligesom de også gjorde de andre gange. Det er nemlig efterhånden løbet op i et sekscifret beløb.

"Jeg tror, vi har rundet de 100.000 kroner i bøder for den mandlige indehaver og kvindelige ansatte," siger Martin Bjerregaard, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Indehaveren af Cliuniq hedder Osman Al Chami, og han fortæller til DR, at han ikke kommer til at betale bøderne. 

"Jeg bliver jo nødt at forsørge min familie. Jeg lever af mine lønninger. Jeg har ikke fået kompensation under denne her lockdown, så jeg ser ingen anden udvej end det," sagde Osman Al Chami til DR.

Klinikken har søgt om kompensation hele seks gange, ifølge BT. Det har medført, at han har fået udbetalt 116.000 kroner. 

"Omsætningen får jeg jo her og nu. Så må jeg tage bøderne i retten. Jeg har søgt penge, og jeg har fået et beløb langt under det, jeg har søgt om. Det handler om, at man har noget at leve for," kom det fra indehaveren.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at indehaveren har ret til at tage bøderne i retten.