Seriekrænker fanget efter 10 år: Blottede sig foran 13 piger i alderen fem til ni år

14/01/2021 16:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 38-årig mand er blevet anholdt og sigtet for i en periode på 10 år at have blottet sig og i til tider onaneret foran små piger.

Ifølge Ekstra Bladet er der tale om 13 piger, alle i alderen fem til ni år på tidspunktet forbrydelsen fandt sted. Første krænkelse skulle angiveligt have fundet sted for godt ti år siden, men nu er det altså lykkes politiet at fange manden, de mener er skyldig.

Eftersom de første af sagerne er så relativt gamle så de er, har de ifølge politiet været henlagt som uopklarede, men da manden i juni sidste år blev anholdt efter at have blottet sig for to syvårige piger, begyndte puslespillet at falde på plads.

Den 38-årige mand har også i enkelte tilfælde efterladt sig spor, der nu bruges i bevisførelsen, hovedsageligt sæd. Men signalement og gerningsmandens fremgangsmåde har også medvirket til konklusionen.

Ifølge tiltalen begyndte den alvorlige serie af krænkelser i marts 2010, da manden blottet sig og efterfølgende onanerede foran to femårige piger. Efter anholdelsen i juli 2020 er det lykkes politiet at kæde manden sammen med fem andre episoder, som han nu også er sigtet for.

Manden blev dog ikke varetægtsfængslet, da politiet ikke mener han kan påvirke efterforskningen. Ligeledes skal det siges at der udelukkende er tale om blufærdighedskrænkelser, da manden i ingen af sagerne har fysisk rørt ved nogen af pigerne.