Seriekrænker efterlyses: Nye billeder i sagen

08/09/2021 14:16

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

Østjyllands Politi leder fortsat efter en mand, der mistænkes for at stå bag flere blufærdighedskrænkelser i Trige.

Nu er der nye billeder af gerningsmanden.

Den seneste halvandet uge har politiet modtaget otte anmeldelser fra kvinder i alderen 15-32 år, der er blevet antastet af en mand, som har befølt dem, krammet dem eller forsøgt at kysse dem, mens de gik i området. 

Seneste anmeldelse kom mandag fra en 32-årig kvinde, som fortalte, at hun var blevet antastet af manden fredag morgen ved Trige Parkvej.

Her tog manden fat i hendes skulder og trak hende ind til sig. Da hun rev sig løs og gik fra stedet, råbte han forskellige ukvemsord efter hende. 

Siden de første anmeldelser har Østjyllands Politi efterforsket sagen og løbende haft patruljer i området for at finde frem til gerningsmanden.

Desuden er manden blevet offentligt efterlyst med et billede, som en af kvinderne nåede at tage ham, mens han var på vej væk. 

Gennemgået overvågning

Efterforskerne i sagen har blandt andet set forskellige overvågningskameraer fra området igennem, og politiet offentliggør nu to nye billeder af den formodede gerningsmand. 

Politiet oplyser at billederne ikke er af særlig god kvalitet, men at de håber, at det være medvirkende til, at nogle borgere genkender manden. 

Manden beskrives med følgende signalement ud fra videoovervågningen: 

• Brun i huden
• Ca. 20-30 år
• Iført grøn cap med hvidt logo foran, sort jakke, lyse bukser og sorte sko

Ser du manden, eller har du oplysninger om, hvem han er, eller hvor han holder til, så kan du kontakte politiet via tlf. 114.