Politikredse landet over med advarsel til morgen: Pas på

04/02/2021 09:01

|

Lukas Jepsen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Vintervejret har for alvor ramt Danmark, og mange steder har det skabt kaos på vejene.

Allerede i går gik det galt i flere politikredse, hvor bilister, måske overrasket af det vilde vejr, kørte galt på de spejlglatte veje. Siden i går er det dog meget få, hvis nogen, steder i landet at termometeret har været over frysepunktet. Store mængder is og sne præger derfor morgentrafikken.

Helt fra morgenstunden har forskellige politikredse været aktive med advarsler på Twitter, og flere har desværre også allerede kunne berette om uheld, som følge af det kolde vejr.

”Vores patruljer melder om snedriver på op til 1/2 meter tværs over kørebanen i den sydlige del af kredsen. Ved Skærbæk i Tønder kommune er køretøj kørt fast i snedrive midt på vejen,” – Lyder det fra Sydjyllands Politi, der også kan fortælle om to biler der er kørt fast i sneen.

”Der er glatte veje og snefygning i store dele af midt og vestsjælland. Saltvognen er ude at køre. Kør forsigtigt og efter forholdene. Pas på jer selv og andre,” – Skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Forholdene kan overraske, og har man derfor mulighed for det, er det en god ide at sætte noget ekstra tid af til transport, da trafikken i nogle områder bevæger sig meget langsomt.