Politiet søger bestemt billist: Er det dig?

12/11/2021 13:51

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Politiet søger vidne til spirituskørsel

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne høre fra den bilist, der måtte undvige for ikke at blive påkørt på Vestkystvejen i aftes.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog i går torsdag klokken 22.08 en anmeldelse om en slingrende spiritusbilist på Vestkystvejen. Bilen kørte i retning mod Billum og under kørslen måtte en modkørende bilist undvige for at undgå sammenstød.

Spiritusbilisten blev stoppet af patrulje og den 47-årige fører blev ved udåndingsprøve med alkometer testet positiv med en promille væsentlig over det tilladte. Der blev senere taget en blodprøve for endeligt at kunne konstatere promillens størrelse.

På grund af promillens størrelse er førerens køretøj blevet konfiskeret ifølge reglerne om vanvidskørsel. Derudover er førerens kørekort blevet administrativt inddraget. Føreren kan nu se hen til et retsligt efterspil.

Syd og Sønderjyllands politi efterlyser en bilist, der kørte på Vestkystvejen i modsat retning af spiritusbilisten. Vidnet måtte undvige for ikke at blive påkørt af spritbilisten. 

Har du oplysninger i sagen så ring til politiet på 114.