Politiet havde travlt i morges: 39 sigtelser på halvanden time

27/01/2021 14:41

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det var bestemt ikke en kedelig morgen for Nordjyllands Politi, da man på halvanden time sigtede 39 cyklister for forskellige brud på færdselsreglerne.

Nordjyllands Politi stod her til morgen op før fanden havde fået cykelsko på, da man fra klokken 6.30 til 8. I denne periode blev 39 cyklister sigtet for forskellige brud på færdselsloven – Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kontrollen foregik i Aalborg, og politiet melder om en særlig lovovertrædelse, der blev observeret rigtig mange gange i løbet af det godt 90 minutters kontrol. 32 ud af de i alt 39, blev sigtet for at køre over for rødt lys. Seks manglede lys på cyklerne og en kørte på fortovet, ifølge Ekstra Bladet.

I pressemeddelelsen minder Thomas Ottesen, leder af Operativ Færdsel i Nordjyllands Politi, om at man både som cyklist og gående skal huske at gøre sig selv synlig i trafikken, og at man derudover skal holde sig til cykel- eller gangsti.

Sidst men ikke mindst skal man selvfølgelig heller ikke køre over for rødt.

Drama ved McDonalds

En McDonalds i Kastrup blev centrum i en mystisk sag.

Københavns Politi blev cirka klokken 9.30 modtog en anmeldelse fra en McDonalds i Kastrup. En mystisk og endnu uopklaret episode fandt sted, da en mand med blod på hænderne først bad personalet om at ringe efter en ambulance, for derefter at forsvinde igen.

”Vi fik en anmeldelse klokken 09.36 om en mand, der er kommet gående ind på McDonald's, og efter han havde været der noget tid, bad han personalet om at ringe efter en ambulance. Og der bemærker de, at han har blod på hænderne.”

Siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix ifølge B.T.

Vagtchefen oplyser at da politiet ankom var manden væk, og at man har spærret området af, i tilfælde af en forbrydelse.