Politi: Vi betragter at forsvunden 21-årig er død

10/02/2022 07:44

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

21-årig mand betragtes som omkommet

Den 21-årige mand, der har været savnet siden natten mellem torsdag og fredag i sidste uge, er efter politiets klare opfattelse faldet i Limfjorden i Aalborg og som følge deraf betragter politiet ham som værende afgået ved døden ved tragisk ulykke.
Det oplyser efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Nordjyllands Politis omfattende efterforskning i sagen, hvor alle spor er forfulgt, har betydet, at man har indhentet og gennemset store mængder af videomateriale – og det er den videoovervågning, der viser, at den unge mand faldt i vandet, hvorefter efterforskningen også har påvist, at hans mobiltelefon kort efter slukkede.  
De pårørende er blevet underrettet om politiets konklusion, det skriver politiet i en pressemeddelelse.

”Vi betragter det derfor som en meget tragisk ulykke – men vi fortsætter naturligvis vores eftersøgning i morgen Torsdag, red.) efter den unge mand.”  

Det betyder, at politiet også torsdag vil have synlige tiltag i det offentlige rum med blandt andet vandsøgshunde samt både med politipatruljer i Limfjorden.  

Vicepolitiinspektøren understreger, at der er intet i politiets efterforskning af sagens omstændigheder, der tyder på, at den unge mand har været udsat for en forbrydelse.   

”Jeg vil gerne sige tak til alle de borgere, der bidrog med oplysninger i sagen og hjælp i forbindelse med eftersøgningen,”

Af hensynet til de pårørende har Nordjyllands Politi ingen yderligere kommentarer til denne tragiske ulykke.