Politi søger vidner: 7-årig pige hentet af bil

05/11/2021 13:38

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Københavns Vestegns Politi søger vidner, der har set en mand hente et barn på Kettegård Alle i en bil lørdag den 30. oktober mellem klokken 16 og 16.25.

Som før omtalt i pressen rykkede Københavns Vestegns Politi ud lørdag eftermiddag den 30. oktober for at undersøge et mistænkeligt forhold på et parkeringsområde ved Kettegård Alle 14 i Hvidovre.

Ifølge anmeldelsen så børn på et parkeringsområde en mand – muligt en forælder – hente en cirka 7-årig pige i en personbil, som kan have været grå, mellem klokken 16 og 16.25.

Afhentningen af pigen skulle være sket under mistænkelige omstændigheder, hvorfor politiet rykkede stort ud. Sagen blev indledningsvis efterforsket som en bortførelse med indsamling af videomateriale i området med videre. Sagen efterforskes fortsat:

”Efterforskningen har indtil videre ikke underbygget, at der var tale om en bortførelse, og ingen børn er meldt savnet i den forbindelse. Barnet kan være hentet helt legitimt og situationen kan være misforstået, det søger vi nu at få af- eller bekræftet, og derfor går vi offentligt ud,” siger politikommissær Rikke Thestrup, leder af overgrebssektionen hos Københavns Vestegns Politi.

Politikommissæren ønsker gerne at høre fra vidner, som har set en voksen hente et barn i en bil på parkeringsområdet nær Kettegård Alle 14 lørdag mellem klokken 16 og 16.25.

Politiet hører også gerne fra den person, som hentede barnet.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Politikommissær Rikke Thestrup ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere sagens detaljer nærmere af hensyn til efterforskningen.