Politi leder efter 16-årige Frederik, har du set ham?

14/03/2022 07:23

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Den unge mand har været savnet siden natten til lørdag efter en bytur i Helsingør

Nordsjællands Politi leder stadig efter 16-årige Frederik, som blev meldt savnet lørdag eftermiddag 15.06.

Frederik blev sidst set i Bjergegade i Helsingør klokken 03.30, efter han havde forladt Club Retro.

På kameraer i området, kan vi se, at han er i kontakt med en mand og en kvinde, formentlig et ægtepar, som han følges med i retning af Axeltorv i godt et minut, hvorefter han fortsætter alene, det skriver politiet i en pressemeddelelse. 

Frederik er 170-180 cm høj, spinkel af bygning, mellemlangt lyst hår med midterskilning, iført lyseblå stribet hørskjorte, sort vest af mærket Moncler, mørke lange bukser og lyse sko.

Nordsjællands Politi er i fuld gang med at kortlægge Frederiks færden, herunder at gennemse videoovervågning og afhøre vidner, og har på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro, at Frederik har været udsat for en forbrydelse i forbindelse med hans forsvinding efter han forlod Club Retro. 

Nordsjællands Politi vil meget gerne tale med det par, som Frederik var i kontakt med og høre fra borgere, som i øvrigt har oplysninger om Frederiks færden efter klokken 03.30 natten til lørdag. Vi beder desuden alle om at kigge i trappeopgange, carporte, udhuse, skure, kælderskakter, buskads og alle andre steder, hvor man kan søge ly og kontakte os, hvis man finder Frederik.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

Nordsjællands Politi kan i øjeblikket ikke give flere oplysninger eller kommentarer. Der udsendes en opdatering, når vi har yderligere at fortælle.