Politi: Kontakt os straks, hvis du oplever dette!

20/10/2021 10:20

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der har de sidste dage været flere anmeldelser rundt fra hele politikredsen om tyveri af punge, telefoner - og forsøg på tricktyveri i forbindelse med tøjsalg, det skriver Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi i døgnrapporten.

I det seneste døgn har politiet modtaget anmeldelse om 8 punge der er blevet stjålet op af tasken, mens ofrene har handlet i dagligvarebutikker. Gerningsstederne er i Næstved, Haslev, Præstø, Tappernøje og Nykøbing Falster.

Samtidig har der de seneste dage været flere eksempel på tricktyverier, hvor en eller flere gerningsmænd er dukket op i butikker og har bedt om hjælp til vejvisning I den forbindelse lægger tyven et stykke papir eller lignende oven på ofrets mobiltelefon, og idet han fjerner papiret igen forsvinder også mobiltelefonen.

Og endelig har der også været en stribe anmeldelser på en udenlandsk mand, der er kørende i en mørk bil som først beder forbipasserende om vejvisning og derefter vil sælge tøj ud af bagagerummet. Her forsøger manden, der er velklædt i jakkesæt og taler dansk med accent, at franarre folk penge.

Pas ekstra godt på din pung og telefon og lad være med at gå med tasken åben, når du er ude og handle – og sig nej til nogen, der forsøger at sælge tøj eller lignende.

Ring 114, hvis du oplever sager som dem, der er nævnt ovenfor.