Politi: Her er vi talstærkt til stede

17/12/2021 08:31

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Selvom Fyns Politi i en lang periode har slået hårdt til mod de kriminelle grupperinger og bander i Vollsmose-området, så har man ikke tænkt sig at lette trygget, for der foregår stadig utryghedsskabende aktivitet, og det skal naturligvis stoppes.

Vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen siger:
- Vi har været ude i Fyrreparken et par gange i denne uge, fordi vi gerne vil vise de kriminelle, at vi holder øje med dem, og at vi vil sætte en stopper for deres kriminalitet og utryghedsskabende adfærd, hver gang vi får muligheden. Derudover vil vi selvfølgelig også gerne sende et klart signal til alle de helt almindelig borgere, der bor i området, om, at deres sikkerhed og tryghed er vigtig for os, og at vi har fokus på, at de skal kunne færdes trygt, der hvor de bor.

Tip fra borger

En af de episoder, der bl.a. har ført til, at Fyns Politi har været tilstede i Fyrreparken, var tirsdag den 13. december 2021, hvor en borger kontaktede politiet under et besøg i Harald Nyborg i Odense. Her havde vedkommende bemærket to personer, der købte et meget stort antal isoleringsknive (store knive med savtakker og lidt spids). Det undrede vedkommende sig over, hvorfor et signalement af bilen og de to personer straks blev formidlet videre til politiet. Ved en efterfølgende hurtigt og effektiv politiindsats fandt Fyns Politi tirsdag aften knivene i Fyrreparken samt en gaspistol. 

- Vi har naturligvis beslaglagt de her våben, og selvom vi ikke har sigtet nogen i sagen endnu, så har vi en meget klar idé om, hvem vi skal have fat i, så det er blot et spørgsmål om tid, siger Jesper Weimar Pedersen.

Standset af patruljehund

Onsdag aften var Fyns Politi talstærkt i Fyrreparken igen. Her traf man 16 personer, der havde forsamlet sig og lavede uro. En af personerne forsøgte at flygte fra stedet, hvilket en patruljehund dog hurtigt fik sat en stopper for.

 - Det er oftest politihunden der vinder den leg, og det måtte den flygtende person også sande i denne omgang, siger Jesper Weimar Pedersen. 

Alle 16 personer blev visiteret.

Jesper Weimar Pedersen vil gerne opfordre borgerne i Fyrreparken og i og omkring Vollsmose generelt til at tage kontakt til politiet, hvis de oplever personer, der forsamler sig og skaber uro og utryghed. - Vi tager henvendelserne alvorligt, og vi er fast besluttet på at komme utrygheden til livs.