Politi: Genkender du disse to mænd

12/08/2021 14:08

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Politiet efterlyser nu to mænd.

De er mistænkt for hårværk på bil i Esbjerg. ( Billeder nederst i artiklen )

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to formodede gerningsmænd til hærværk på en personbil i Islandsgade i det centrale Esbjerg. Politiet har modtaget en række anmeldelser om hærværk på biler i både Esbjerg og Varde.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af omfattende hærværk mod parkerede biler i Esbjerg og Varde.

Politiet har således modtaget 20 anmeldelser, ligelig fordelt fra Esbjerg og Varde, hvor der er stukket skarpe eller spidse genstande ind i dæk på køretøjer.

Politiet efterlyser i denne sammenhæng identiteten på to formodede gerningsmænd i forbindelse med et tilfælde af hærværk mod en personbil søndag den 30. maj 2021 kl. 02.30 i Islandsgade i det centrale Esbjerg.

Signalement:

A: 
Yngre mand
Iført mørk kasket, sort jakke, sorte/mørkeblå Adidasbukser og kondisko (formentlig grå) med hvid sål og farvede snørebånd.

B: 
Yngre mand
Iført rød/orange kasket, sorte bukser, sort jakke samt sorte sneakers med hvide såler.

Se også foto og videovervågning på denne side.

Borgere, der genkender de to personer, eller som i øvrigt har oplysninger om hærværket, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.