Politi efterlyser vidner: Har du bemærket dette?

08/03/2022 19:45

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Mandag modtog politiet tre anmeldelser om indbrud og efterfølgende tyveri fra garager og udhuse i Kalundborg og i Gørlev.


Indbruddene var sket i et redskabsskur ved Raklev kirke, Raklev Skillevej, Kalundborg, hvor døren til skuret var blevet brudt op. Fra skuret var der på et ukendt tidspunkt fra søndag eftermiddag til mandag morgen blevet stjålet en hækklipper, en el-kædesav, to batterier samt en buskrydder.


Fra to redskabskure i Gørlev ved kommunale bygninger var der også sket tyverier af håndværktøj som f.eks. hækklippere, græstrimmere, motorsav, løvsuger, en el-cykel, en kompressor og en orange parkplæneklipper.


Tyverierne var sket på Rørmosevej og Ryevej, Kirke Helsinge, Gørlev, i løbet af weekenden fra fredag eftermiddag til mandag morgen, idet en dør var blevet brudt op på Rørmosevej, mens en hængelås var blevet klippet op i en garage på Ryevej.


Flere af de stjålne effekter er nu efterlyste hos politiet, som efterforsker disse tre sager om tyveri fra garager mv. ud fra de spor, som der måtte være.

Politiet vil gerne i forbindelse med personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt de pågældende steder i løbet af weekenden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.