Politi efterlyser vidner efter tragisk fund: Var du her?

11/02/2022 07:27

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Politiet søger vidner efter tragisk fund

Efter en intens og omfattende efterforskning, der kulminerede med det dybt tragiske fund i Dronninglund Storskov d. 10. februar, søger Nordjyllands Politi nu aktuelt efter nye vidner.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der siger:

”Vi har brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været oppe omkring Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker i tidsrummet fra søndag d.
6. februar i tidsrummet fra kl. 06.30 – 07.30 – altså 20 minutter efter, at Mia Skadhauge Stevn blev samlet op på Vesterbro i Aalborg.”

”Derudover,” fortsætter vicepolitiinspektøren, ”har vi brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været i Dronninglund Storskov særligt i tidsrummet fra mandag 7. februar klokken 21:45 og henover midnat til tirsdag d. 8. februar kl. 05:15.”

Har man været på de pågældende steder i disse tidsrum, så skal man ringe til politiet på telefon 114.

”Ring hellere en gang for meget end en for lidt,” understreger Frank Olsen.

Særligt efterlyser vicepolitiinspektøren oplysninger fra offentligheden om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015 på papegøjeplader.

”Det er vores håb, at der er nogle borgere, der har set den i et af disse områder – det kunne f.eks. være en morgenløber eller en på en tur på sin mountainbike.”

Sagens status

En 36-årig mand er aktuelt anholdt og varetægtsfængslet i sagen, og han er sigtet for drab. Nordjyllands Politis efterforskning fortsætter i den kommende tid, og nu appellerer Frank Olsen til, at der kommer ro omkring det kommende efterforskningsarbejde.

”Der er et massivt hensyn til de pårørende, og efterforskerne skal have arbejdsro, så vi kan sikre en bedst mulig efterforskning.”

Politiet kommer til at arbejde i Dronninglund Storskov og andre steder i Nordjylland i den kommende tid."Jeg vil gerne rette en tak til borgerne for at hjælpe med oplysninger i denne meget tragiske sag."