Politi efter drabssag: Her er vi ekstra synlige

03/11/2021 07:56

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

En 19-årig mand er anholdt og sigtet for drabet søndag på en 18-årig mand. Han er dermed den tredje anholdte i sagen.

Den 19-årige har været søgt af politiet siden drabet, og omkring kl. 14.00 mødte han selv op på politigården i Aarhus C, hvor han blev sigtet for drab og røveri, det skriver politiet i en pressemeddelelse.

”Vi har i løbet af mandag og tirsdag søgt intensivt efter den 19-årige, vi har foretaget flere afhøringer og haft kontakt med en række personer i hans netværk, og jeg er tilfreds med, at han nu valgte at melde sig selv, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

Ekstra synlige i Viby

To andre 19-årige mænd blev anholdt natten til mandag nogle timer efter drabet, og senere blev begge varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør. 

Den tredje 19-årige, der er fra Aarhus-området, bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil anmode om lukkede døre. 

Østjyllands Politi har mandag og tirsdag været ekstra synlige i Viby omkring gerningsstedet, og den mobile politistation har været placeret i området -  den indsats fortsætter også de kommende dage. 

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for grundlovsforhøret. Østjyllands Politi melder tidspunktet ud via deres Twitter-profil, så snart det er kendt. 

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.