Politi beder om hjælp: Vi leder efter disse mænd

09/09/2021 16:12

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Efterforskningen fortsætter for at finde gerningsmænd til knivstikkeri i Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi har identificeret samtlige køretøjer, der var involveret i hændelsen, hvoraf to er fundet efterladt på en parkeringsplads ved Store Darum.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter intenst med at efterforske det dobbelte knivstikkeri, der fandt sted tirsdag aften på Præstebakken i Esbjerg.
 
Politiet er i denne sammenhæng i gang med at kortlægge hændelsesforløbet, hvor flere køretøjer var til stede på adressen, og hvor der opstod et udendørs slagsmål, der førte til knivstikkeriet.
 
"Vi har identificeret samtlige køretøjer, hvoraf to er fundet efterladt på en parkeringsplads ved Store Darum. Vi efterforsker desuden bredt for at finde gerningsmændene. Vi mangler endnu motivet til, hvorfor slagsmålet opstod, men kan ikke udelukke, at der har været tale om et internt opgør blandt bandegrupperingerne i Esbjerg," understreger politiinspektør Jeppe Kjærgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Stor hjælp fra borgerne

Et vigtigt bidrag til efterforskningen har været vidneudsagn fra borgere, der overværede hændelsen.
 
"Vi har fået stor hjælp fra borgerne i denne sammenhæng. Det er vi meget taknemmelige for. Og vi opfordrer fortsat vidner til at kontakte os. Selv små fragmenter af information kan være en stor hjælp i forhold til opklaringen," pointerer Jeppe Kjærgaard.
 
Syd- og Sønderjyllands Politis mobile politistation var onsdag til stede på Præstebakken som en tryghedsskabende foranstaltning, hvor borgerne havde mulighed for at komme i dialog med betjentene på stedet.

Og i tilgift fortsætter den tryghedsskabende patruljering i Esbjerg ind til videre.
 
Borgere, der har overværet slagsmålet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.