Politi beder om hjælp i million-tyveri

14/09/2021 14:04

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Politiet beder om hjælp til at opklare stort indbrud

Fyns Politi beder borgerne om hjælp til at opklare et større indbrud hos virksomheden Beautycos Aps på Niels Bohrs Allé 181 i det sydøstlige Odense. Indbruddet skete den 30. august 2021 mellem midnat og klokken 03:00 om morgenen. Gerningsmændene slap væk med parfume og kosmetik for flere millioner kroner.

Politiet ved, at gerningsmændene ankom til stedet i en lys varebil – muligvis i stil med en Fiat Ducato eller en Renault Master, men der kan sagtens være tale om et andet bilmærke. 

Politiet ved, at indbrudstyvene ankom til stedet via Ørbækvej, der ligger syd for gerningsstedet, samt at de anvendte nabovirksomheden Huscompagniets parkeringsplads under indbruddet.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set en hvid varebil omkring gerningstidspunktet køre til eller fra Beautycos Aps på Niels Bohrs Allé – eller i det hele taget køre rundt i området.

Efter indbruddet fandt politiet en grøn sæk af kraftigt plastik på gerningsstedet. Plastisksækken er af den slags, der ofte bliver anvendt til haveaffald. Politiet håber, at nogen har et bud på, hvor den kan være købt. Politiet ved allerede, at den grønne plastiksæk kan købes hos Harald Nyborg samt Jem&Fix, men vil gerne høre om, den også kan købes andre steder. 

Da det er tale om et indbrud, hvor der er stjålet meget store mængder let omsættelige varer – parfumer og kosmetik – så vil politiet også gerne have tip og oplysninger, hvis noget har bemærket personer, der pludselig er kommet i besiddelse af større mængder parfume og/eller kosmetik – eller som måske har købt eller fået tilbudt den type varer alt for billigt de sidste to uger. 

Oplysninger skal gives til Fyns Politi på telefon 114.