Plejehjem politianmeldt efter 90 personer samles til fest: Det forstår jeg ikke

18/12/2020 09:50

|

Lukas Jepsen

Foto: Karstensminde Plejehjem / Google Maps

Mest læste i dag

Et plejehjem i Sønderjylland er blevet politianmeldt anonymt, efter at have afholdt en begivenhed med 90 personer samlet.

Det er JydskeVestkysten der beretter om den store forsamling på plejehjemmet, efter at en anonym person anmeldte plejehjemmet til politiet.

Arrangøren af begivenheden Aase Mølgaard fortæller til mediet hvorledes hun er meget uforstående over at nogen ville politianmelde stedet anonymt

-Det forstår jeg ikke

” De fleste af deltagerne var pårørende, og ingen af dem synes arrangementet var en dårlig idé. Hvis nogen er utilfredse, havde det klædt dem at kontakte os i stedet for anonymt at kontakte politiet og pressen. Hvem kan da have ondt i r… over, at der sidder nogle ældre og er glade. Det forstår jeg ikke,” – Siger hun til JydskeVestkysten.

I en december måned hvor smittetal stiger og stiger, kan man måske sætte spørgsmålstegn ved om hvorvidt det at samle 90 mennesker på et plejehjem er den bedste ide, rent corona-mæssigt.

Aase Mølgaard, der er formand for plejehjemmets venneforening, mener at man tog alle de nødvendige forholdsregler, så begivenheden var sikker.

Ifølge hende sad alle gæster på samme side af bordene, der var ligeledes afspritning og arrangørerne havde rejst et telt for at få mere plads. Formanden forklarer desuden at de 90 personer var et specifikt antal, der var udregnet i forhold til kvadratmeter til rådighed.