Vejlensisk pizzabud stak af fra uheld: Blev afsløret af bilen

16/12/2020 14:30

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det er måske ikke det smarteste, eller særligt nemt at skjule sig, når man kører i en bil påklistret med pizzareklamer.

Det måtte en 19-årig mand fra Vejle sande, da han tirsdag aften var på arbejde som pizzabud. Han kørte således i arbejdsgiverens bil, men var angiveligt ikke helt opmærksom nok, da han skulle foretage en U-vending.

Det resulterede i at den unge mand ramte et stillads ved vejen, og tre stolper på stilladset blev skubbet en meter fra hvor de ellers stod. Det nok knap så glade pizzabud valgte derefter at køre fra stedet, uden at orientere nogen om hændelsen.

Heldigvis var der vidner der overværede begivenheden, og eftersom manden kørte i en bil med reklamer for sin arbejdsgiver, og at vidnerne endda så registreringsnummeret på bilen, var det ingen sag for politiet at finde den ansvarlige.

Ikke svært at finde en mobil reklamesøjle.

” Det var ikke så svært for os at finde frem til vedkommende og den beskadigede bil,” – Udtaler vicepolitiinspektør fra Patruljecenter Midt, Mikkel Ross.

Som resultat blev den unge mand sigtet for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med uheldet.

For at være sikre på at stilladset ikke havde lidt stor skade, eller kunne være i fare for at vælte, har indsatsleder ved TrekantBrand i Vejle været ude og sikret stilladset, der ikke krævede megen opmærksomhed for at være i fin stand igen.