Person sigtet for drab på forsvunden kvinde

16/11/2020 12:42

|

Lukas Jepsen

Foto Presse-fotos.dk / Adressen i Frederikssund

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi oplyser mandag, at man har sigtet en indtil videre komplet anonym person for drabet på efterlyste Maria From Jakobsen

Maria From Jakobsen forsvandt den 26. oktober fra sit hjem i Frederikssund, og har været savnet siden.

Nu er der kommet nyt i sagen.

Politiet har nemlig anholdt og sigtet en person for drabet på den efterlyste kvinde. Det oplyser politiet i en udmelding på twitter.

” Nordsjællands Politi har foretaget anholdelse af en person og sigtet denne for drab på den efterlyste Maria From Jacobsen fra Frederikssund. Personen fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød kl. 15. Vi har ingen yderligere oplysninger før grundlovsforhøret,”

Første nyt i sagen

Sagen har på sin vis stået stille, siden Maria den 26. forlad sit hjem, i hvad politiet kalder ”nedtrykt tilstand”. Hendes bil blev senere fundet, men siden da har der ikke været nyt i sagen, før søndag aften.

Et hus i Frederikssund blev komplet spærret af, og politi og hjemmeværnet var til stede på adressen natten over, og mandag formiddag afløste politiet de frivillige der ledte efter Maria.

Huset skulle ifølge B.T. tilhøre Maria og hendes mand.

Politi massivt til stede i Frederikssund

Ifølge mediet har politiet siden kl. 10 mandag formiddag været talstærkt til stede, med både teknikere og hundepatruljer der i øjeblikket undersøger huset, og området omkring.

Eftersom politiet endnu kun har offentliggjort meget få informationer, er der indtil videre hverken køn eller alder på den sigtede.

Ej heller vides det hvad der har fået politiet til at rejse sigtelsen, da der ingen nyheder har været om markante fund i sagen.