Otte-årig pige efterlyst: Nu er der nyt

10/01/2022 08:51

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Den otte-årige pige, som Midt- og Vestsjællands Politi har efterlyst siden 5. december, er nu igen forenet med sin mor.

Efter godt en måneds efterlysning kom den otte-årige pige, som forsvandt sammen med sin far den 4. december, i dag igen hjem til sin mor, der har den fulde forældreret.

Pigen havde den 4. december samvær med sin far i Roskilde, men blev ikke som aftalt afleveret tilbage til moderen. Midt-  og Vestsjællands Politi udsendte den 5. december en efterlysning efter faren. Der er løbende kommet en række henvendelser fra offentligheden, men det har ikke været muligt, at fastslå, hvor pigen og hendes far befandt sig.

I dag valgte faren imidlertid at aflevere pigen hos nogle familiemedlemmer på Sydsjælland. Hun blev derefter forenet med sin mor. Hun er glad for at være hjemme igen og har det efter omstændighederne godt. 

Faren har været fængslet in absentia for unddragelse af forældremyndigheden. Politiet eftersøger ham fortsat og han vil blive sigtet og fremstillet for en dommer, når han pågribes.

Politiet har ikke for nuværende nogen viden om, hvor pigen har befundet sig i den mellemliggende periode og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.