Mand fundet død: Politi efterlyser vidner

10/12/2021 10:43

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med efterforskningen af en sag, hvor en mand torsdag eftermiddag blev fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Torsdag kl. 12.13 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der lå en død mand bag ved en bænk i Rådhusparken i Aarhus. Da omstændighederne omkring dødsfaldet var uklare, spærrede politiet parken af, og der blev tilkaldt hunde til at afsøge området.

På baggrund af de foreløbige undersøgelser kan det ikke udelukkes, at der kan være sket en forbrydelse. Derfor har politiets teknikere arbejdet på stedet hele eftermiddagen og aftenen. Sidst på aftenen blev den afdøde identificeret som værende en 34-årig mand fra Aarhus. Hans nærmeste pårørende er underrettet.

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen, og det er endnu for tidligt at sige, hvordan den 34-årige mand er død. Det er også uvist, hvor længe han har ligget i parken, men det kan ikke udelukkes, at han har ligget der natten over.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra borgere, der kan have set noget i området omkring tunnelen fra Park Allé til Rådhusparken onsdag aften/nat eller torsdag morgen/formiddag.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.