Lokalpoliti efterlyser vidner der har set denne bil

11/01/2022 11:47

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Klokken 01.59 natten til mandag modtog politiet flere anmeldelser om et højt brag fra Nørregade, idet en bil havde påkørt en forretningsrude i en beklædningsbutik.

Tre mørkklædte mænd var efterfølgende løbet ind i forretningen.

Inden politiets ankomst til stedet var bilen og de mistænkte kørt fra stedet i bilen i nordlig retning ad Nørregade og herefter i ukendt retning.

Politiet kunne efterfølgende konstatere via vidneforklaringer og videoovervågnings- materiale, at en sort personbil af mærket VW Tiguan med nummerpladen CG64230 var blevet benyttet som rambuk, idet den blev benyttet til at ødelægge forretningsruden, så diverse mærkevaretøj kunne stjæles af de tre mistænkte.

Den anvendte personbil viste sig i forvejen at være meldt stjålet fra Valby d. 8/1-2022 efter tyveri af rette nøgle til køretøjet.

Politiet ledte efterfølgende efter både køretøjet og de tre mistænkte i Køge-området, men uden at finde hverken bilen eller de mistænkte.

Ejeren af butikken er underrettet om rambuktyveriet, hvor et alarmselskab sørgede for midlertidig afdækning af den ødelagte forretningsrude.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte havde set den stjålne bil i Køge-området før, under og efter rambuktyveriet i Nørregade, ligesom oplysninger om de tre mistænkte og mørkklædte mænd modtages på tlf. 114.