Kvinde udsat for vold, efter uenighed på parkeringsplads: Politi efterlyser oplysninger om 'fedladen' mand

07/12/2021 13:22

|

Christina Hansen

Foto: Arkiv foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Mandag klokken 14.58 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 47-årig kvinde, der var blevet udsat for vold efter nogle uoverensstemmelser i forbindelse med parkering ved Telefonsmøgen i Aarhus C.

Kvinden har forklaret til politiet, at hun var lidt sent på den og ikke kunne finde en parkeringsplads. Hun valgte derfor at parkere på en plads forbeholdt elbiler.

I samme øjeblik kom en bil kørende forbi hende og en mand rullede vinduet ned og kommenterede på, at det var dårlig stil at parkere på en elbilsparkering. Kvinden syntes, at manden var meget ubehøvlet i sin fremtoning og bad ham blande sig uden om hendes parkering. Manden gik herefter fra stedet.

Kort efter vendte han dog tilbage igen og tog kontakt til kvinden, da hun var i færd med at betale for sin parkering ved automaten. Hun bad ham igen blande sig uden om og forlade stedet. Ifølge kvinden fik dette manden til at skubbe hende i brystet flere gange, så hun mistede balancen. Herefter sparkede han ud efter hende og ramte hende med flere spark på skinnebenene. Afslutningsvis spyttede han hende i hovedet.

En anden kvinde blev opmærksom på, hvad der foregik og råbte efter manden. Den 47-årige kvinde gik hen mod den anden kvinde og bad hende kontakte politiet. Manden fulgte efter og råbte nu ukvemsord efter begge kvinder. Herefter gik han fra stedet i retning mod Spejder Sport.

Manden bliver beskrevet som:

Dansk af udsennede

60-65år

Fedladen

Lys i huden

Kronraget/Skaldet med skægstubbe

Iført sort jakke og røde sko

Medbragte computerrase

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set optrinnet og som evt. kan bidrage med oplysninger om, hvem manden er. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.